info
Kees Case (4+) GRATIS
Kees Case (4+) GRATIS
Jeugdtheater Carrousel
zo 24 okt 2021 | 16:00
| Jeugd
  Theater Speelhuis | Pleinzaal
 
Na de avondwandeling is Kees in zijn hok gaan liggen. Zoals altijd heeft hij nog even geblaft. De volgende morgen is het hok leeg. Kees is spoorloos verdwenen! Zijn baasje, de hoofdinspecteur van de politie, weet wat hem te doen staat. Zijn team moet deze zaak onder de loep nemen, want er zit een luchtje aan...

#familievoorstelling   #kortmaarkrachtig    #speurneuzen   #smeerkezen   #gratistoegang

 

Kees Case (4+) is een korte voorstelling van 30 minuten en leuk voor de hele familie. Met grapjes voor jong en oud. Het verhaal speelt zich af op de camping, waar de hoofdinspecteur van de politie zijn hond Kees kwijtraakt. Vier overijverige rechercheurs gaan op zoek en zetten alles op alles om Kees terug te vinden. In rap tempo snap je waar het verhaal over gaat, vlieg je via allerlei hindernissen en hoopvolle momenten naar de ontknoping, en sta je plots gniffelend weer in de foyer van het theater.

 

‘Het stuk is speels en toegankelijk’, zo vertelt Anouk van Dijk, schrijver en regisseur, ‘en bevat voor elke leeftijd wel wat wils. Een klein verhaal, groots verteld.’ De voorstelling speelde eerder al in Gemert op De Dorpscamping en was daar drie weekenden compleet uitverkocht. Voor degene die ‘m daar gemist heeft of de voorstelling juist nóg een keer wil zien, speelt Kees Case tijdens het KinderTheaterFestival (in de herfstvakantie) meerdere keren op de dag in Het Speelhuis.

 

**********

 

Omdat we allemaal zoveel hebben moeten missen het afgelopen jaar is deze voorstelling een kadootje van het Speelhuis aan de stad. Helemaal GRATIS genieten van een leuke voorstelling voor jong en oud. Bestel wel je kaartjes want de plaatsen zijn beperkt! 

 
zo 24 okt 2021 | 13:00     | Pleinzaal  
zo 24 okt 2021 | 14:30     | Pleinzaal  
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig
Kinder Theater Festival

Kindertheaterfestival