bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Bijzonder sfeervol

Bijzonder sfeervol

Over de mogelijkheden

Voorstellingen

Het theater is de ideale plek om te ontspannen of tot nieuwe ideeën te komen. Verras daarom je medewerkers, klanten of zakelijke relaties eens met een avondje uit. Wij denken graag met je mee over een geschikte voorstelling, maar het is ook mogelijk om de gelukkige ontvanger zelf zijn favoriet te laten kiezen middels een cadeaubon.

 
Dineren & ontmoeten

De ultieme combinatie voor een avond uit met je team of zakelijke relaties: lekker eten, een goed gesprek én een inspirerende voorstelling. Met na afloop een borrel in het theatercafé of - als je dat wenst - in een aparte ruimte. Jij draagt zorg voor de uitnodigingen (max. 35 personen) en wij regelen de rest! Informeer naar de voorstellingen die beschikbaar zijn voor dit arrangement. Bel met Frans Jordans (via het algemene telefoonnummer 0492-587000) of laat een specifieke informatie-aanvraag bij hem achter via f.jordans@helmond.nl.

 

Feestelijk theater

Wat is er nu mooier dan een dag vol verwondering! In Het Speelhuis kunnen we jouw wens verwezenlijken. Een voorstelling speciaal voor jouw gezelschap? Gevolgd door een afterparty? Brainstormen met je collega’s voorafgaand aan een inspirerende voorstelling? Alles kan voor groepen van 30 tot 500 personen. Kleinschalig in onze Spelerij of Pastorie. Tot 150 personen in de Pleinzaal en 420 in de grote zaal. Vanwege de vele mogelijkheden maken we voor jou graag een offerte op maat. Bel met Frans Jordans (via het algemene telefoonnummer 0492-587000) of laat een specifieke informatie-aanvraag bij hem achter via f.jordans@helmond.nl.

 

Groepsrondleidingen

Met gepaste trots en enthousiasme leiden we je graag rond door het hele gebouw. We vertellen daarbij leuke wetenswaardigheden en staan uiteraard open voor vragen. Vooraf krijg je een uitgebreide presentatie en animatiefilm van het totale theater te zien, waarbij we uitleg geven over de opbouw van het nieuwe theater. Aansluitend bieden wij je een rondleiding door het gehele theater inclusief backstagetour.

Voor groepen vanaf 8 personen bieden we groepsrondleidingen aan. Deze worden altijd middels een offerte vastgelegd. Het arrangement bestaat uit een rondleiding inclusief koffie en gebak voor €7,50 per persoon. Indien de groep geen gebruik wenst te maken van koffie met gebak, berekenen we €50,00 voor de groepsrondleiding. Meer informatie en reserveren? Neem contact op met Frans Jordans via f.jordans@helmond.nl of bel hem via ons algemene telefoonnummer 0492-587000.

 

Congressen

Een congres of symposium behoort ook tot de zakelijke mogelijkheden binnen ons theater. Dat kan plaatsvinden in de grote zaal met 434 stoelen, maar voor een kleiner event kun je ook terecht in onze moderne pleinzaal. Het team van Het Speelhuis ontfermt zich met veel passie en plezier over alle praktische zaken die nodig zijn om jouw evenement tot een succes te maken. Denk hierbij aan catering op maat, gebruik van hoogwaardige technische apparatuur, de boeking van een artiest of een andere creatieve invulling van de dag. Laat een informatie-aanvraag achter via 0492-587000 of via f.jordans@helmond.nl om te weten wat we voor je kunnen betekenen.