Bijzonder sfeervol

Voorstellingen
Het theater is de ideale plek om te ontspannen of tot nieuwe ideeën te komen. Verras daarom uw medewerkers, klanten of zakelijke relaties eens met een avondje uit. Wij denken graag met u mee over een geschikte voorstelling, maar het is ook mogelijk om de gelukkige ontvanger zelf zijn favoriet te laten kiezen middels een cadeaubon. 

Dineren & ontmoeten
De ultieme combinatie voor een avond uit met uw team of zakelijke relaties: lekker eten, een goed gesprek én een inspirerende voorstelling. Met na afloop een borrel in het theatercafé of - als u dat wenst - in een aparte ruimte. U draagt zorg voor de uitnodigingen (max. 35 personen) en wij regelen de rest! Informeer naar de voorstellingen die beschikbaar zijn voor dit arrangement.

Feestelijk theater
Wat is er nu mooier dan een dag vol verwondering! In Het Speelhuis kunnen we uw wens verwezenlijken. Een voorstelling speciaal voor uw gezelschap? Gevolgd door een afterparty? Brainstormen met uw collega’s voorafgaand aan een inspirerende voorstelling? Alles kan voor groepen van 30 tot 500 personen. Kleinschalig in onze Spelerij of Pastorie. Tot 150 personen in de Pleinzaal en 420 in de grote zaal. Vanwege de vele mogelijkheden maken we voor u graag een offerte op maat. Bel met Frans Jordans (0492-587000) of laat een specifieke informatie-aanvraag bij hem achter.

Groepsrondleidingen
Met gepaste trots en enthousiasme leiden we u graag rond door het hele gebouw. We vertellen daarbij leuke wetenswaardigheden en staan uiteraard open voor vragen. Vooraf krijgt u een uitgebreide presentatie en animatiefilm van het totale theater te zien, waarbij we uitleg geven over de opbouw van het nieuwe theater. Aansluitend bieden wij u een rondleiding door het gehele theater inclusief backstagetour. 

Voor groepen vanaf 8 personen bieden we groepsrondleidingen aan. Deze worden altijd middels een offerte vastgelegd. Het arrangement bestaat uit een rondleiding inclusief koffie en gebak voor €7,50 per persoon. Indien de groep geen gebruik wenst te maken van koffie met gebak, berekenen we €50,00 voor de groepsrondleiding. Meer informatie en reserveren? Neem contact op met Frans Jordans via f.jordans@helmond.nl of bel hem via ons algemene telefoonnummer 0492-587000.

Congressen
Een congres of symposium behoort ook tot de zakelijke mogelijkheden binnen ons theater. Dat kan plaatsvinden in de grote zaal met 434 stoelen, maar voor een kleiner event kunt u ook terecht in onze moderne pleinzaal. Het team van Het Speelhuis ontfermt zich met veel passie en plezier over alle praktische zaken die nodig zijn om uw evenement tot een succes te maken. Denk hierbij aan catering op maat, gebruik van hoogwaardige technische apparatuur, de boeking van een artiest of een andere creatieve invulling van de dag. Laat een informatie-aanvraag achter of bel met Frans Jordans om te weten wat we voor u kunnen betekenen.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig

Wegens onderhoud is onze website daarom tijdelijk niet beschikbaar.

We komen 1 februari weer in de lucht.

Heb je vragen? De balie is bereikbaar via e-mail: bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl of telefonisch via 0492-587000.