bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis

Rondom je theatervoorstelling

Inleidingen bij een voorstelling

Aan diverse voorstellingen gaat een inleiding vooraf. De inleiding begint 45 minuten voor aanvang en is gratis toegankelijk voor jou als bezoeker van de voorstelling. Voeg in het bestelproces gratis kaarten voor de inleiding toe aan je bestelling.


Zorgeloos genieten met Vier het leven (65+)

Steeds meer ouderen zien op tegen het zelf regelen van theaterbezoek. Samen met stichting Vier het Leven zorgen we ervoor dat ook deze cultuurliefhebbers onbezorgd van voorstellingen kunnen blijven genieten. Vier het Leven neemt al 12 jaar ouderen door heel Nederland mee uit. Dus lukt het je niet meer zelf om eropuit te gaan? Of ga je liever samen met anderen? Neem contact op met Vier het Leven via www.4hetleven.nl of bel 035 - 524 51 56.  
 

We Are Public (Brabant)

We Are Public is een nieuwe manier van cultuur ontdekken en financieren. Ze noemen zichzelf ‘een beweging van cultuuroptimisten’. Uitgangspunt? Spannende kunst en cultuur verdient meer publiek én meer inkomsten. En daar gaan we samen voor zorgen.

Voor €20,- per maand ben je lid, investeer je mee en kun je de beste voorstellingen, concerten, films en exposities bezoeken. De redactie van We Are Public selecteert de beste programma’s, die je als lid onbeperkt kunt bezoeken. Je geld komt terecht bij de makers en culturele instellingen, ook als je een keertje niet gaat. Zo zitten de zalen voller, is er altijd publiek en dragen we samen bij aan cultuur. Lees meer over We Are Public op www.wearepublic.nl.

Kijkje achter de schermen

Heb jij altijd al eens willen weten hoe het er achter de schermen van een theater aan toegaat? Tijdens een rondleiding nemen we je mee in het dagelijkse reilen en zeilen van Het Speelhuis en bieden we je een exclusief kijkje achter deuren die normaal voor jou gesloten blijven. Klik hier voor meer informatie over de rondleidingen.

 

Kijkje achter de schermen
Kijkje achter de schermen