bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Werken bij Het Speelhuis

Werken bij Het Speelhuis

Werken in het mooiste theater van Brabant

Onze vacatures vind je hier! Op dit moment zijn we niet actief op zoek naar collega's maar volg ons op LinkedIn om als eerste een seintje te krijgen wanneer dat wel zo is. 

Veelgestelde vragen over sollicitaties

Vrijwilliger worden?

Word jij helemaal warm van de sfeer van het theater? Ben je een representatieve, enthousiaste gastheer/-vrouw? En zeg jij volmondig ‘ja’ tegen een bijzondere voorstelling op zijn tijd? Als vrijwilliger van Het Speelhuis ga je het beleven en word je onderdeel van een mooi team in een culturele en inspirerende omgeving! Wil jij ook bijdragen of heb je vragen? Meld je aan of stel je vraag via info@theaterspeelhuis.nl.

Ik wil een open sollicitatie versturen

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou, maar ben je ervan overtuigd dat jij jezelf onmisbaar kunt maken voor ons? Wij houden je niet tegen om ons te verrassen met jouw ideeën! Stuur je open sollicitatie en motivatie met cv naar vacatures@theaterspeelhuis.nl. Zodra er een geschikte vacature voor je is, ben je de eerste die het hoort.

Ik wil stage lopen bij Het Speelhuis

Lijkt het je te gek om stage te lopen bij Het Speelhuis? Kun je niet wachten om te ontdekken wat er zich afspeelt achter deuren die normaal voor jou gesloten blijven en wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij hebben regelmatig toffe stageplaatsen. Neem voor een stage op de afdeling marketing contact op met publiciteit@theaterspeelhuis.nl. Neem voor een stage op de afdeling techniek contact op met r.molenaar@helmond.nl