bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Rondleidingen

Rondleidingen

Kijkje achter de schermen

Heb jij altijd al eens willen weten hoe het er achter de schermen van een theater aan toegaat? Tijdens een rondleiding nemen we je mee in het dagelijkse reilen en zeilen van Het Speelhuis en bieden we je een exclusief kijkje achter deuren die normaal voor jou gesloten blijven.

Wil jij een rondleiding door Het Speelhuis?

Onze rondleidingen vinden wekelijks plaats op dinsdag om 11.00 uur. In ongeveer 1,5 uur gidsen we je door ons prachtige gebouw, doe je onderweg allerlei wetenswaardigheden op over de geschiedenis van Het Speelhuis en de Onze Lieve Vrouwekerk en pik je wat mee van de dagelijkse werkzaamheden in een theater. Na afloop van de rondleiding wacht er een lekkere kop koffie of thee op je. De kosten voor dit arrangement bedragen € 2,50 per persoon. Wil je voor een groep reserveren? Neem dan contact op met Frans Jordans via f.jordans@helmond.nl.

Reserveren

Kun je niet wachten om alle ins en outs van Het Speelhuis te ontdekken? Reserveer je rondleiding dan snel. Stuur een e-mail naar rondleiding@theaterspeelhuis.nl of neem telefonisch contact op via 0492-587000.

Benieuwd geworden? Bekijk hieronder alvast het indrukwekkende pand van Het Speelhuis.