bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Route & parkeren

Route & parkeren

Je route naar Het Speelhuis & waar je kunt parkeren

Bezoekadres: Speelhuisplein 2, 5707DZ Helmond

 

Lopen & OV

Het Speelhuis ligt op vijftien minuten loopafstand van Centraal Station Helmond. Ook is het mogelijk vanuit daar gebruik te maken van een OV-fiets, wanneer je een abonnement hebt. Of je neemt de bus. Plan je reis op 9292.nl en stap uit bij bushalte Europaweg. Tip: handig om meteen ook even je terugweg te plannen. Hier vind je de actuele vertrektijden vanaf bushalte Europaweg


Taxi

Taxbus ma t/m zo 06.00 uur – 01.30 uur
Voor informatie belt u 0800-0231820 (gratis)
Om te reserveren belt u 0800-0234795 (gratis)

Aan de voorzijde van Het Speelhuis kun jij je door de taxi af laten zetten en op laten halen. Geef aan de taxicentrale door dat je opgehaald wilt worden aan het Speelhuisplein 2 (voorheen Kromme Steenweg 29) te Helmond.


Auto

Genereer jouw persoonlijke route via Google Maps of voer ons adres in op je navigatie. Speelhuisplein 2, 5707 DZ Helmond.  
 

Parkeren

Parkeren kan vlakbij Het Speelhuis in Parkeergarage Boscotondo. Klik hier voor actuele tarieven, betaalmiddelen en openingstijden van Boscotondo. Voor bezoekers met een invalideparkeerkaart zijn aan de voorzijde van Het Speelhuis (Kromme Steenweg 29) twee parkeerplaatsen aanwezig. Je dient wel het hiervoor geldende parkeertarief te voldoen.


TIP! Gepast Parkeren

Nooit meer zoeken naar kleingeld, niet méér betalen dan de parkeertijd en geen angst voor een parkeerboete als je wat later terug bent bij je auto. Met Gepast Parkeren in Helmond betaal je vanaf 1 november 2012 altijd gepast (bekijk de algemene voorwaarden). Dat is niet alleen handig, het scheelt ook in de portemonnee.

Meer informatie en aanmelden via www.parkerenhelmond.nl.