bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Tickets & toegang

Tickets & toegang

Over je theaterkaarten

Koop je kaarten online

Je kaarten voor een heerlijk avondje uit, bestel je gewoon vanuit je luie stoel via onze website. Selecteer de gewenste voorstelling en reken veilig af met iDEAL, creditcard (VISA of Mastercard) of Podium CadeauKaart. Heb je een voucher ontvangen? Dan kun je deze inzetten tijdens het afrekenproces.


Reserveer je kaarten telefonisch

Op dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur reserveer je jouw kaarten ook gemakkelijk telefonisch. Bel naar 0492-587000 en kies doorkiesnummer 1. Je dient je bestelling dan binnen één week af te halen aan onze balie. Bij voorstellingen in diezelfde week, bewaren wij jouw kaarten tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling. Voor snelle afhandeling sturen wij je een betaalverzoek per e-mail.


Ruilen en retourneren

Kun je onverhoopt niet bij de voorstelling zijn? Geen probleem. Je kunt tot uiterlijk een dag voor de betreffende voorstelling je kaarten ruilen. Dat betekent dat je een alternatieve voorstelling uitzoekt of een voucher ontvangt ter waarde van de ingeleverde kaarten. Deze voucher is 5 jaar geldig.


Ik ben ziek, wat nu?

Ben je onverhoopt ziek en kun je de voorstelling niet bezoeken dan kun je ons dit laten weten door te bellen (0492-587000) of te mailen (bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl). Wij zullen jouw kaarten annuleren en je ontvangt een voucher ter waarde van de ingeleverde kaarten. Deze voucher is 5 jaar geldig. Heeft de voorstelling al gespeeld dan kunnen wij geen kaarten meer terugnemen.

Geef Het Speelhuis cadeau!

Jarig? Bedankt? Geslaagd? Verras eens iemand met een avondje uit en laat de gelukkige ontvanger zelf een voorstelling kiezen met onze Het Speelhuis cadeaubon.

Koop hier je digitale cadeaubon
Geef Het Speelhuis cadeau!
Geef Het Speelhuis cadeau!
Betalen aan de balie

Aan de balie betaal je je kaartjes eenvoudig contactloos via pin. Wij accepteren tevens de creditcards van Mastercard en Visa. En je kunt bij ons ook betalen met de Speelhuiscadeaubon, Hellemond Gift of Podium Cadeaukaart. Wij accepteren ook nog oude papieren theaterbonnen.


Online betalen

Koop je je kaartjes graag online, dan betaal je ze op onze website gemakkelijk en snel via iDEAL. Wij accepteren tevens de creditcards van Mastercard en Visa. De Podium Cadeaukaart is ook inwisselbaar. Let op: kras ook het vakje open voor de verificatiecode van de kaart. Heb je nog vouchertegoed, dan is dit zichtbaar en inwisselbaar tijdens het afrekenproces. Heb je meer vouchertegoed dan wat je moet betalen, dan blijft het restant beschikbaar. Kom je tekort? Dan kun je via een van bovenstaande betaalmethodes het bedrag aanvullen.


Kaartprijs

Hoe de prijs van onze kaarten is opgebouwd? Je betaalt allereerst natuurlijk voor de voorstelling. Vanaf seizoen 2019/2020 koop je niet langer automatisch een pauzeconsumptie bij jouw theaterkaartje. Daar zijn twee redenen voor. Steeds minder vaak zit er een pauze in de voorstelling. Daarnaast willen wij je niet verplichten tot het nemen van een consumptie. Zo wordt de kaartprijs laagdrempeliger en behoud je zelf de keuzevrijheid om wel of geen drankje te nuttigen.

Lever je voucher in

meer info

Over toegang tot het theater

Openingstijden van onze servicebalie

Onze theaterbalie is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13.00u - 15.00u en vanaf 1 uur voor aanvang op de dag van de voorstelling. Online kun je natuurlijk 24/7 terecht om theaterkaarten te kopen. 


Kaartcontrole bij een voorstelling

Je tickets worden bij binnenkomst gescand door een van onze medewerkers. Zorg er dus voor dat je deze bij de hand hebt. We verzoeken je vriendelijk om gedurende je theaterbezoek de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.


Toegang tot theaterzaal en balkon

De theaterzaal heeft twintig rijen. De eerste drie rijen zijn gelijkvloers en goed toegankelijk als je slecht ter been bent. Vanaf rij 4 loopt iedere rij op. Ons gebouw heeft geen lift. Het balkon is toegankelijk via 57 traptreden. Meer informatie over toegankelijkheid vind je hier.

 

Laatkomers

Red je het niet om op tijd aanwezig te zijn? Onze collega's helpen je graag naar je plaats wanneer de voorstelling al bezig is. Het kan zo zijn dat artiesten specifiek aangeven dat toegang voor laatkomers na aanvang van de voorstelling niet meer mogelijk is. 


Aanschuiven bij een inleiding

Aan diverse voorstellingen gaat een inleiding vooraf. De inleiding begint 45 minuten voor aanvang en is gratis toegankelijk voor jou als bezoeker van de voorstelling. Voeg in het bestelproces gratis kaarten voor de inleiding toe aan je bestelling.

Verslaglegging

Say cheese! 

Als je Het Speelhuis bezoekt, kun je gefotografeerd worden. Beelden worden gebruikt als verslaglegging van onze evenementen en kunnen gepubliceerd worden op onze website of social media kanalen.
 

Bezwaar

Als je niet herkenbaar op foto’s zichtbaar wilt zijn, kun je dit ter plekke aangeven bij een van onze medewerkers of achteraf via publiciteit@theaterspeelhuis.nl. Wij zorgen er dan voor dat de betreffende foto direct verwijderd wordt.

Derden

Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van (medewerkers van) Het Speelhuis. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of filmpjes maken. Daar hebben wij geen invloed op.

Verslaglegging
Verslaglegging

Voor studenten en scholieren

Last minute kaartjes

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de aantrekkelijke last minute prijs van € 12,50. Per persoon wordt maximaal 1 kaart verkocht. Amateurvoorstellingen en verhuringen zijn uitgesloten van deze regel. Toon je scholieren- of studentenkaart of CJP pas om in aanmerking te komen voor deze kaarten.


CJP Cultuurkaart

Ben je in het bezit van een CJP Cultuurkaart? Dan kun je bij Het Speelhuis met je CJP Cultuurkaart betalen. De CJP Cultuurkaart is een culturele creditcard ter waarde van € 15,-. Dit bedrag kunnen alle leerlingen van het voortgezet onderwijs uitgeven aan cultuur. Kijk voor een overzicht van alle plaatsen waar je kunt betalen met de Cultuurkaart op www.cjp.nl.