info
Kiki Schippers
Kiki Schippers
Meer
wo 26 jan 2022 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 19,00
Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. In ‘Meer’ maakt Kiki de rekening op met ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

#rekeningopmaken   #ontwapenend   #goudenkeeltje

 

De Telegraaf schreef over haar laatste programma ‘WAAR’: “Schippers trakteert haar publiek weer op muzikale pareltjes.” Muziek is inderdaad een van haar troeven, niet voor niets werd Kiki al vier keer genomineerd voor het beste theaterlied van het jaar, de Annie M.G. Schmidtprijs, die zij in 2017 welverdiend won.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
De Volkskrant
De Volkskrant over WAAR: Als Schippers in het donker zingt over alle futiele dingen die ze vergeet en die ene persoon die ze maar niet vergeten kan, levert dat een moment op om te onthouden.
De Telegraaf
De Telegraaf over WAAR: Schippers trakteert haar publiek op muzikale pareltjes. De liedteksten van Schippers zijn nooit te expliciet, altijd zeer gelaagd en steeds weer verrassend. De cabaretière beschikt bovendien over een zangstem waarmee ze echt weet te raken.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig