Geef een avond theater cadeau

Het is de tijd om elkaar op te peppen, er doorheen te slepen. De tijd om elkaar de liefde te verklaren, samen plannen te maken voor als het weer mag en kan. Elkaar te verwennen met moois en leuks en grappigs en knaps. Geef daarom een uitje naar Het Speelhuis cadeau. Zo steun je cultuur en kun jij je naaste verwennen met een prachtig ingepakte, feestelijke cadeaubon.

Feestelijk verpakt
Een cadeautje geven we graag wat meer cachet. Tot en met 31 december kun je je cadeaubon kleurrijk laten inpakken en sturen we 'm gratis per post naar je op. Meteen laten bezorgen bij de gelukkige ontvanger kan ook, inclusief persoonlijke boodschap als je wil.

Gratis verzendservice 
De inpakservice is alleen per e-mail bereikbaar via cadeau@theaterspeelhuis.nl. Laat ons weten voor welk bedrag je cadeaubon mag zijn. Geef je klantgegevens op en noteer (ter controle) ook even je actuele postadres en je telefoonnummer. Mag de cadeaubon direct naar de gelukkige ontvanger? Geef dan duidelijk aan dat je de bon aan iemand anders cadeau doet, op welke naam, op welk adres en eventueel met welke boodschap – dan doen wij de rest. O ja, je ontvangt uiteraard eerst nog een bevestiging van je bestelling inclusief betaalverzoek. Daarna maken we de post in orde.

Keuze in cadeaubonnen
Je kunt kiezen voor onze eigen, unieke Speelhuis cadeaubon. De waarde hiervan bepaal je zelf. Na aanschaf zijn de cadeaubonnen maar liefst vijf jaar geldig. Ook is er de landelijke Podium Cadeaukaart. Met deze cadeaubon kun je tickets kopen voor alle soorten voorstellingen, variërend van theater of film tot concert. Bovendien bepaal je zelf welke waarde je de kaart meegeeft, van bedragen tussen de €10,- en €150,-. Samen met De Cacaofabriek hebben we deze cadeaukaart in een eigen jasje gestoken. Een culturele voorstelling beleef je natuurlijk het liefste in Helmond. Toch? De kaart is dan ook inwisselbaar bij zowel Het Speelhuis als De Cacaofabriek. Altijd een passend cadeau!

Betalen met bovenstaande cadeaubonnen 
Alleen de Podium Cadeaukaart of de plastic VVV cadeaukaart kunnen bij een online betaling meteen verzilverd worden. Wil je graag betalen met onze eigen Speelhuis cadeaubon? Bestel je kaarten dan telefonisch en betaal ze aan de balie. Wil je toch online bestellen en heb je onze eigen cadeaukaart bestel en betaal dan online en stuur vervolgens de betreffende cadeaukaart (of tegoedbon) per post naar Het Speelhuis, Speelhuisplein 2, 5707DZ Helmond. Vergeet hierbij niet je NAW-gegevens en IBAN te vermelden. Na ontvangst en akkoord zal het bedrag van de bon op uw rekening worden teruggestort. Let op: verzilveren van de cadeaukaart of tegoedbon kan alleen na het plaatsen van een bestelling. 

Let op: wil je met een andersoortige cadeaubon betalen dan hierboven beschreven? Neem dan eerst contact op met onze kassa om te checken of de betreffende cadeaukaart geldig is in ons theater.
 

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig