Geef een avond theater cadeau

Jarig? Bedankt? Geslaagd? Verras eens iemand met een avondje uit en laat de gelukkige ontvanger zelf zijn favoriete voorstelling kiezen. 

Het Speelhuis cadeaubon 
Onze eigen cadeaubonnen zijn tijdens openingstijden te verkrijgen aan de balie, de waarde bepaalt u zelf. Na aanschaf zijn de cadeaubonnen maar liefst vijf jaar geldig. 

Podium Cadeaukaart 
U kunt ook kiezen voor de landelijke Podium Cadeaukaart. Met deze cadeaubon kunt u tickets kopen voor alle soorten voorstellingen, variërend van theater of film tot concert. Bovendien bepaalt u zelf welke waarde u de kaart meegeeft, van bedragen tussen de €10,- en €150,-. Altijd een passend cadeau! Verkrijgbaar aan de balie of online op www.podiumcadeaukaart.nl. Samen met De Cacaofabriek hebben we deze cadeaukaart in een eigen jasje gestoken. Een culturele voorstelling beleeft u natuurlijk het liefste in Helmond. Toch? De kaart is dan ook verkrijgbaar én inwisselbaar bij zowel Het Speelhuis als De Cacaofabriek. 

Betalen met bovenstaande cadeaubonnen 
Alleen de Podium Cadeaukaart of de plastic VVV cadeaukaart kunnen bij een online betaling meteen verzilverd worden. U dient hiervoor de barcode van de kaart in te vullen tijdens het betaalproces en de code open te krassen om deze ook toe te voegen.

Wilt u graag betalen met onze eigen Speelhuiscadeaubon? Bestel uw kaarten dan telefonisch en betaal ze aan de balie. Wilt u toch online bestellen en heeft u onze eigen cadeaukaart bestel en betaal dan online en stuur vervolgens de betreffende cadeaukaart (of tegoedbon) per post naar Het Speelhuis, Speelhuisplein 2, 5707DZ Helmond. Vergeet hierbij niet uw NAW-gegevens en IBAN te vermelden. Na ontvangst en akkoord zal het bedrag van de bon op uw rekening worden teruggestort. Let op: verzilveren van de cadeaukaart of tegoedbon kan alleen na het plaatsen van een bestelling. Dit geldt overigens ook voor de Hellemond Gift bon en de Lokaal Cadeaubon.

 

Let op: wilt u met een andersoortige cadeaubon betalen dan hierboven beschreven? Neem dan eerst contact op met onze kassa om te checken of de betreffende cadeaukaart geldig is in ons theater.  

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig