Het giga-gezellige KinderTheaterFestival staat voor de deur!

We pakken groots uit dit jaar! Kom in de herfstvakantie naar Het Speelhuis voor een fantasierijke, spannende, grappige en kleurrijke voorstelling. Een heus reuzenrad, een lekker glaasje (zelfgemaakte!) limonade, een kleurtafel en misschien wel een ontmoeting met Brammetje of Assepoester! Dat is ons KinderTheaterFestival dit jaar. Groot plezier voor onze kleinste bezoekers! Zien we je daar?

Festivalweekend
Het weekend van 22 en 23 oktober staat in het teken van het KinderTheaterFestival. En of je dat festival gevoel gaat meemaken dat weekend. Het Speelhuisplein staat vol met leuke activiteiten vooral voor jong maar ook voor oud! Denk aan een reuzenrad (Radman), een limonadekraam waar je je eigen limo kunt brouwen, er lopen straatartiesten rond, er staat een grote tekentafel in de foyer en je kunt in de pleinzaal maar liefst vier keer genieten van de voorstelling Brammetje Baas! Je hoeft je dus écht niet te vervelen.

De week na dit feestelijke weekend staan er héél veel jeugdvoorstellingen in Het Speelhuis. Ga naar www.theaterspeelhuis.nl/kindertheaterfestival voor het totaaloverzicht.

Meer programma?
Ook dit seizoen hebben we ons uiterste best gedaan een superleuk programma samen te stellen voor iedereen van 2 tot 12 jaar. Van knettergek tot liever-dan-lief, voor dromers en voor doeners, stoere voorstellingen en grappige activiteiten. Klik hier voor alle voorstellingen van seizoen 21/22.

Vette tip! Het KinderFilmFestival in De Cacaofabriek.
In De Cacaofabriek vindt in de herfstvakantie het KinderFilmFestival plaats! Iedere schoolvakantie geniet je daar van de leukste en spannendste kinderfilms. Voor maar
€7.50 beleef je de mooiste avonturen onder het genot van een glaasje fris en chips. Kom je gezellig langs? Meer info vind je op cacaofabriek.nl/kids

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig