HET SPEELHUIS IS MEER DAN KLAAR VOOR EEN NIEUW THEATERSEIZOEN!

Het is bijna zover... Over een paar dagen maken we ons nieuwe theaterprogramma bekend. En op 8 juli om 09:00 uur start de kaartverkoop!

Start kaartverkoop
Op donderdag 8 juli om 09:00 uur start de kaartverkoop. Kaarten kopen kan uitsluitend via de website dit keer, om rijen aan onze balie te vermijden en dus ieders veiligheid te bewaken. Mocht je tijdens het bestelproces hulp nodig hebben dan zitten we online op alle social kanalen en telefonisch voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Tip! Update alvast je ‘Mijn Speelhuis’-account of maak er een aan en zorg dat je op 8 juli tijdig aansluit in de online wachtrij. 

Uitzondering op de regel
Voor een enkele voorstelling zijn kaarten niet middels de reguliere verkoop te verkrijgen, maar via een lotingsmodule. We passen dit systeem toe om iedereen een gelijke kans te geven om kaarten te bemachtigen voor dit populaire programma. Je kunt je hier via de website voor inschrijven van 1 t/m 15 juli. De loting vindt plaats in de week van 19 juli.

Meer weten?
Bel gerust met onze theaterbalie als je vragen hebt. Vanaf donderdag 1 juli 11:00 uur is deze weer bemenst. Openingstijden zijn zoals je van ons gewend bent: dinsdag t/m vrijdag 11.00 uur – 14.00 uur en vanaf 1 uur voor aanvang op de dag van de voorstelling.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig