info
Stormkamer • Sluitstuk
Stormkamer • Sluitstuk
De Staat van Babylon
wo 17 mei 2023 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 17,50
Hoe ziet jouw ideale wereld eruit? Stormkamer doet het: in een absurdistische mozaïekvoorstelling het publiek mee laten denken over een universele visie op de ideale toekomst. We nemen je mee naar bijzondere ontmoetingen: hoe gaat de kapitalist om met de linkse student en hoe kijkt de politicus tegen een kritische burger aan? En hoe verhouden wij ons tot mensen die anders denken?

Je krijgt een inkijkje in mensen die elkaar per ongeluk ontmoeten op The New Babylonic Forum, een congres waar machtige mensen denken te bepalen hoe onze wereld eruit moet zien. 

 

Het publiek wordt uitgenodigd te stemmen wat de voorwaarden zijn voor de ideale wereld. Is de president van The New Babylonic Department overtuigend met zijn betoog voor saamhorigheid en onverdeeldheid?

 

Met het sluitstuk duidt Stormkamer de complexiteit van onze samenleving en het gedrag van afstoten en aantrekken voor wie anders denkt. De Staat van Babylon is een ode aan de schoonheid van het verschil. 

 

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig

Wegens onderhoud is onze website daarom tijdelijk niet beschikbaar.

We komen 1 februari weer in de lucht.

Heb je vragen? De balie is bereikbaar via e-mail: bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl of telefonisch via 0492-587000.