info
Stormkamer • Ontmoeting
Stormkamer • Ontmoeting
Een Kosmische ontmoeting
ma 21 nov 2022 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 17,50
Een kosmische ontmoeting is een buitenzinnige en muzikale performance over Simoon. Ze maakt met haar muziek contact met aliens. Bovendien is ze op aarde om ons voor te bereiden op een leven met buitenaardse invloeden.

Stormkamer geeft zich over aan alles wat het universum ons geeft en stelt zichzelf de vraag wat waarheid is. Zijn we in staat door andermans ogen naar onze wereld te kijken? Durven we te twijfelen waar we in geloven? En waar zit voor jou de shift naar een betere, harmonieuze wereld en onze universele waarheid?

In een speciaal gecreëerd planetarium ontmoet je Simoon en gaan we op zoek naar onze vooroordelen over andere of misschien wel extremere visies. We zoomen uit, kijken naar onszelf, laten we ons raken door een Kosmische Ontmoeting en vinden we dan samen een universele waarheid?

 

 Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig