info
Peter Heerschop & Viggo Waas
Peter Heerschop & Viggo Waas
Er gaat nog iets heel moois gebeuren
vr 21 okt 2022 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 19,50
Try-out Dit is het begin van de tekst van vorig seizoen. Het seizoen dat de theaters dicht bleven. “Peter en Viggo, de helft van de legendarische cabaretgroep NUHR, gaan samen het toneel op. En ze wachten. Ze wachten op een bijzondere gebeurtenis. Die volgens hen zeker komt. De kers op de taart van hun bestaan. Iets dat hun leven nog een belangrijke draai gaat geven.”

En dat gebeurde. Zomaar opeens. Bij een training. Viggo getroffen door een herseninfarct. Het ziet er heel erg slecht uit. Maar er is heel snel hulp, en het komt goed, hij leeft. Hij revalideert en herpakt. En daar zijn ze weer, de 2 vrienden. Dit nemen ze mee. Ze blikken terug. Ze wachten op wat er nu nog is. Wat er nu nog kan. En ze weten het zeker. Er kan toch ook nog iets heel moois gebeuren. Ze zijn op elkaar aangewezen. Ze lezen brieven die ze elkaar vroeger schreven. Zeggen dingen tegen elkaar die ze niet schreven. Willen zeggen wat ze nu echt vinden. Van zichzelf, van elkaar, van anderen. Van deze wereld op drift.

Wat kunnen zij nog betekenen? Doen ze er nog toe? Telkens lijken ze de ultieme oplossing te hebben gevonden. Maar opeens zijn ze het weer kwijt. En toch. Opeens is daar datgene waar ze op zaten te wachten. En er blijkt nog heel veel te lachen.  Gelukkig

 

MET PETER HEERSCHOP EN VIGGO WAAS | REGIE: RUUT WEISSMAN | TECHNIEK: JANTJE GELDOF, ROBERT VAN DELFT EN SEBASTIAAN JONGEJANS

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig