info
The very best of Elvis
The very best of Elvis
Kees Versluys
vr 16 sep 2022 | 20:15
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 18,50
De voorstelling was een van de hoogtepunten tijdens de serie - Sterren Aan Zee concerten - ten bate van het KWF. De voorstelling in het AFAS Circustheater die door Pieter van der Ploeg (de grote concert promotor) gevraagd werd is een onvergetelijke avond geworden met vele lovende reacties van het publiek en dat was dan ook zeer terecht. Vele bekende Nederlanders zagen deze show en genoten ervan. In korte tijd is deze voorstelling bedacht en voorbereid.

De band die Kees Versluys begeleidde was voorheen de band van door de corona overleden Mark Elbers. Deze band met allemaal gelauterde muzikanten werd door Hans Leijgraaff en Arthur Morpey gekoppeld aan Kees Versluys met als resultaat een zeer goede show waar de vonken van afvliegen. Volgens Pieter van der Ploeg een show op zeer hoog niveau dat weer resulteert in aanvragen van diverse theaters. Dus zal deze geweldige voorstelling met de mooiste liedjes van Elvis Presley met Kees Versluys als performer en de geweldige Calling Tribute Band binnenkort weer ergens in een theaterzaal te zien zijn.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig