info
De Freudjes, geen familie
De Freudjes, geen familie
Alice Reijs, Ariana v. Vliet e.a.
vr 26 mei 2023 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 20,00
De Freudjes, geen familie is een therapeutische komedie over drie zussen die elk op eigen wijze proberen het leven zo goed mogelijk vorm te geven.

Ze komen bijeen om te bespreken hoe het verder moet met hun stervende moeder die mantelzorg nodig heeft. Onzichtbaar en weggestopt. De dood die op haar wacht en waar de zussen niet mee willen en durven dealen. Scheiding, alcoholisme, neurose: het volgt elkaar in hoog tempo op.  

 

In deze therapeutische komedie blijft geen persoonlijkheidsstoornis onbenoemd en kunnen we hartelijk lachen om het onvermogen van de Westerse mens om zijn zegeningen te tellen en te genieten van wat hij heeft.

 

SPEL: ALICE REIJS, ARIANE VAN VLIET EN INGE PAULUSSEN | TEKST: JOAN NEDERHOF (THEATERGEZELSCHAP MUGMETDEGOUDENTAND) | PRODUCTIE: DE KEMPVADER

 

 Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig