info
Bambie
Bambie
Bambie 20 - De woedende versie
di 13 dec 2022 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 22,00
Het conflict begint al bij je geboorte, het is de bedoeling dat we ons netjes tot alles en iedereen verhouden. Daar kan je goed kwaad van worden. Maar woede is tegenwoordig ‘een gast die alleen onder strenge voorwaarden welkom is’, aldus filosoof Peter Sloterdijk. In BAMBIE 20 krijgt de woede alle ruimte. Want het zorgt ook voor een veranderende, creatieve en zelfs heldhaftige aanwezigheid. Wie explodeert wordt één met z’n impulsen en heeft even geen last van twijfels. In BAMBIE 20 is de woede een autonome kracht die in en door de mensen raast. Die zich nooit helemaal laat onderdrukken en de (goede) wil van het individu overstijgt.

In absurdistische, fysieke uitvergrotingen met herkenbare trekjes zorgen de aanvallen van drie figuren voor een anderhalf uur durend non-stop conflict. Vrolijkmakend en bevrijdend. In alle mogelijke implosies en explosies leven ze zich uit. Op elkaar en zichzelf, op het leven in het algemeen, op de krant én op het interieur.

 

De spelers/makers van BAMBIE 20: Gerindo Kartadinata, Paul van der Laan en Jochem Stavenuiter maakten eerder BAMBIE 6 en BAMBIE 8, die allebei de VSCD-Mimeprijs wonnen. Geluidenmagiër Wim Conradi ondersteunt de voorstelling ritmisch en muzikaal.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig