info
De Notenkraker
De Notenkraker
Odessa Festival Ballet
ma 26 dec 2022 | 19:00
| Dans
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 38,50
De magische avond voor Kerst. Alles blijkt anders dan op het eerste gezicht lijkt in dit wereldberoemde sprookje. Het meisje Klara mijmert over liefde en geluk, en over haar lievelingspop De Notenkraker die na twaalven verandert in de prins van haar dromen. Het fantasierijke verhaal brengt Klara langs een strijd tussen tinnen soldaatjes met de Muizenkoning, dansende sneeuwvlokjes en een kleurrijk snoepgoedland. Een fantasieland waar de vrolijke, internationale bevolking met ondermeer dansende speculaaspoppen op geweldige muziek vreedzaam met elkaar dansen.

De ultieme feel-good kerstvoorstelling voor de hele familie. Onvergetelijk klassiek ballet met 40 balletdansers uit Odessa, één van de oudste ballethuizen van Europa. Voorstelling uit Oekraïne, het land dat moedig vecht tegen een brute invasie. Tijdig boeken aanbevolen. Leuk voor alle leeftijden (vanaf 4+) in twee bedrijven.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig