info
Waldemar Torenstra, Astrid van Eck e.a.
Waldemar Torenstra, Astrid van Eck e.a.
Momentum
wo 21 dec 2022 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 28,00
Middenin een politieke crisis doet de trouwe First Lady Ebba er alles aan om de carrière van haar man (Waldemar Torenstra) te redden. Terwijl hun spindoctor uit alle macht het imago in stand probeert te houden, raakt het tweetal in een opeenstapeling van misverstanden en verkeerde beslissingen verder van elkaar verwijderd. Op de avond van het feest ter ere van het vijftigjarig bestaan van de partij stort alles in elkaar. Op dat moment maakt Ebba een rigoureuze keuze. Maar zal haar man haar hierin steunen?

Net als Gif, internationaal gezien al jaren het grootste Nederlandse toneelsucces, is MOMENTUM een theaterstuk van Lot Vekemans. Een voorstelling rond een machtsstrijd, passend in een tijd waarin veel vrouwen die moeten voeren om aan de top te komen.

MOMENTUM gaat over de achterkant van de politiek en machthebbers die niet mogen falen, passend in een tijd waarin populaire politieke dramaseries de mens achter de politicus laten zien. Net als Gif, internationaal gezien al jaren het grootste Nederlandse toneelsucces, is MOMENTUM een theaterstuk van Lot Vekemans.

 

TEKST LOT VEKEMANS | REGIE MAAIKE VAN LANGEN |SPEL WALDEMAR TORENSTRA, ASTRID VAN ECK, VINCENT CROISET, MARIJN CLAES EN MAAS MUHREN

 

FOTO PIEK

 

Inleiding

45 Minuten voor aanvang wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste voor de Volkskrant. Hiervoor kun je kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
De Volkskrant
Hoogst actueel thema
Theaterkrant
Acteurs hebben uitstekende grip op hun personage
De Telegraaf
Fenomenaal spel van Van Eck
 
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig