info
Anneke van Giersbergen
Anneke van Giersbergen
zingt Kate Bush
di 17 jan 2023 | 20:15
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 21,50
Aan wie kun je de muziek van Kate Bush beter toevertrouwen dan aan Anneke van Giersbergen, een van de beste en veelzijdigste zangeressen van ons land? Tijdens dit theaterconcert brengt ze een ode aan haar jeugdidool en geeft ze een creatieve draai aan haar favoriete Bush-songs. Een uitgelezen kans voor alle Kate Bush-fans.

#KateBushfansopgelet   #odeaanhaarjeugdidool   #persoonlijkedraai

 

Anneke van Giersbergen ontdekte als tiener de eigenzinnige muziek van Kate Bush. Het album ‘Hounds of Love’ draaide ze grijs. De bewondering bleef, hoewel Van Giersbergen – in tegenstelling tot haar idool – voor het podium geboren lijkt. Tijdens haar vierde theatertournee brengt ze een prachtige ode. Uit respect voor de authenticiteit van Bush geeft ze een creatieve en persoonlijke draai aan de songs, maar dat dit programma voor iedere Kate Bush-fan een uitgelezen kans is om haar oeuvre live te horen, staat vast.

 

ZANG: ANNEKE VAN GIERSBERGEN | TOETSEN: THIJS SCHRIJNEMAKERS | GITAAR/BAS: GIJS COOLEN | DRUMS/PERCUSSIE: OTTO DE JONG

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig