info
Poppentheater Erik van Ophem
Poppentheater Erik van Ophem
Het huishouden van Jan Klaassen
zo 30 jan 2022 | 10:30
| Jeugd
  Het Speelhuis | Pleinzaal
Normaal
EUR 5,00
Ja, ja! Kijk maar uit en pas maar op! Want als Katrijn de deur uit is loopt Jan zich enorm uit te sloven! Om er voor het hooggeëerde publiek een mooie show van te maken! En het huishouden? Dat doet ie gewoon tussen de bedrijven door. Min of meer… Een voorstelling duurt ongeveer een half uurtje. Als Jan tenminste een beetje doorwerkt. Daarna kunnen kinderen altijd even in de kast kijken. Maar natuurlijk niet allemaal tegelijk!

Poppentheater in de Peel is een collectief van 5 poppentheaters, die samen zorgen voor een gevarieerd programma. Ieder poppentheater heeft zo z’n eigen verhalen, poppenkast, decor en poppen. Afgelopen seizoen werd er al een succesvolle reeks voorstellingen gespeeld in “Het Speelhuis”. Voor komend seizoen gaan we weer enthousiast verder en wordt er weer een reeks van 5 voorstellingen gespeeld.

De voorstelling vindt altijd plaats op zondagochtend en begint om 10:30 uur. De voorstelling duurt ongeveer een half uur en wordt gespeeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Vanaf 10:00 uur tot 10:30 uur kunnen de kinderen zelf al spelen met de poppen in de kleine poppenkast in de foyer. Daarna begint de voorstelling in de Pleinzaal. Ook ouders en opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Kaartjes zijn inclusief kabouterlimonade voor de kinderen.

 

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig