info
Conny Janssen Danst
Conny Janssen Danst
Home
wo 19 jan 2022 | 20:15
| Dans
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 25,00
Conny Janssen Danst brengt vanaf november HOME terug op de planken: een remake van de succesvolle dansvoorstelling uit 2017 over mensen die hun plek zoeken in de wereld en bij elkaar. Met de coronapandemie op het netvlies krijgt het begrip 'thuis' een nieuwe lading en is de voorstelling misschien zelfs actueler dan ooit.

HOME draait om de vraag wat 'thuis' betekent. Het is vaak meer dan stenen, meer dan een fysieke ruimte. Wat maakt dat je je thuis voelt, waar ben je thuis? Is het een plek, de mensen om je heen, of gaat het om een sense of belonging.

'Zoals vaker in mijn werk, gaat HOME over de mens in relatie tot de ander en hoe we ons verhouden tot die ander. Ik denk dat we zijn wie we zijn door, met, ondanks en dankzij die ander. Dat heeft zowel een persoonlijke als een sociale kant.' Conny Janssen

 

Naast een groot, avontuurlijk ensemble van dansers - jonge talenten en bekende gezichten - werkt Conny Janssen voor HOME met livemuziek en speciaal voor de voorstelling gecomponeerd werk van soundscape artist Michel Banabila en cellist Maarten Vos.

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig