info
Kasper van der Laan
Kasper van der Laan
1 Kilo
di 07 jun 2022 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 15,00
Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? En hoe komen we verder? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.

In 2015 werd Kasper van der Laan lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler heeft hij zich ontwikkeld als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief. In 2018 won hij de publieksprijs van het BNNVARA Leids Cabaret Festival. 'Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. Hij heeft een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld'. Juryrapport Leids Cabaret Festival.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 

 

 

 
 
Trouw
"Van der Laan maakt ook goed ­gebruik van zijn fysiek. Regelmatig zet hij zijn benen in een spreidstand en buigt dan zijn bovenlichaam opzij. Dergelijke poses maken hem boeiend om naar te kijken. Ze vormen een grappig contrast met zijn droge vertelstijl."
De Volkskrant
"Cabaretier Kasper van der Laan is de bijzonderste debutant van het jaar"
het Parool
"Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show."
De Telegraaf
"Sommige mensen horen gewoon op een podium thuis en Kasper van der Laan is zo iemand. Deze cabaretier, met zijn rossige krullen, dito baardje, zijn wat lijzige lijf en een fris Overijssels accent, is gewoon ontzettend grappig."
Algemeen Dagblad
"Kasper van der Laan is een natuurtalent"

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig