info
Janneke de Bijl
Janneke de Bijl
Zonder zin kan het ook (laatste kaarten!)
do 19 nov 2020 | 21:30
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 17,50
Janneke de Bijl won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten. In haar debuutvoorstelling is ze niet alleen streng voor zichzelf, maar ook voor de wereld. “Haar ‘niet zo gezellige’ levenshouding, waaronder ook veel gevoel schuil blijkt te gaan, leidt tot een lange stroom komische observaties.” (de Volkskrant)

#komischeobservaties   #winnaarcameretten2017  

 

Janneke de Bijl studeerde af als filosoof, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs op Cameretten. In 'Zonder zin kan het ook' fileert ze haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. Janneke beantwoordt vragen als: hoe weet je of je ‘liefs’ of ‘groetjes’ moet schrijven en waarom lost hardlopen niets op?

 

TEKST EN UITVOERING: JANNEKE DE BIJL | REGIE: WIMIE WILHELM | MUZIEK: JANNEKE DE BIJL EN JOHAN HOOGEBOOM | TEKSTADVIES: EVELINE MOL 

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
do 19 nov 2020 | 19:00     | Theaterzaal  
De Volkskrant
“Dit is negativiteit waarvan je vrolijk wordt.”
het Parool
“Wat fijn dat er types als Janneke de Bijl rondlopen.”
De Telegraaf
“Een openhartig statement tegen sociaal wenselijke verwachtingen.”
NRC Handelsblad
“Janneke de Bijl zingt in haar debuutshow mooie liedjes en kent de pijnpunten van het burgerlijk bestaan.”

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig