info
Martijn Kardol
Martijn Kardol
Welkom
za 19 sep 2020 | 19:00
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 17,50
Martijn Kardol won het Groninger Cabaret Festival (2015) en Leids Cabaret Festival (2016) en loste met het voor Neerlands Hoop genomineerde debuutprogramma ‘Bang’ alle verwachtingen in. “Veel zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek”, schreef Theaterkrant. In opvolger ‘Welkom’ staat zijn voordeur op een kier. Doet Martijn hem verder open, of gooit hij hem dicht?

#tragiek   #indrukwekkend   #scherp   #geraffineerd

 

Deze veelgevraagde radiocolumnist sleepte in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival in de wacht en won het Groninger Studenten Cabaret Festival. Een unicum. Met zijn debuutprogramma ‘Bang’ loste hij vervolgens de verwachtingen moeiteloos in: de ene na de andere vier-sterren recensies én een nominatie voor de Neerlands Hoop 2018. In deze tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid eindigen.

 

REGIE: WIMMIE WILHELM 

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
za 19 sep 2020 | 21:30     | Theaterzaal  
De Telegraaf
"In ‘Welkom’ blijkt dat de sociaal onhandige Kardol zich het liefst permanent in zijn eigen huis zou verschansen. Hij voelt zich wel thuis in deze tijd van zelfscankassa’s, WhatsApp en online shoppen. Zo kan hij het contact met anderen tot een absoluut minimum beperken."

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig