info
HUN-speelt
HUN-speelt
Alles is Wel
vr 21 mei 2021 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 18,50
Bent u wel eens verdomd ongelukkig? Of kent u iemand die zich wel eens van een gebouw heeft willen gooien? Sabine wel; Charlotte namelijk. Maar depressief ben je nooit alleen, daar zorgt Char wel voor. De twee hebben zich noodgedwongen gespecialiseerd in de krankzinnige wereld van depressies en pillen. Tijd om Char haar ziekte eens lekker uit te buiten en ermee het theater in te gaan.

Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn 'Hun', beiden afgestudeerd aan het Conservatorium. Gewapend met piano's, gitaren, glitters, synthesizers en andere elektronische shit, shinen ze de pan uit met Hun tweede voorstelling 'Alles is Wel'. Een voorstelling vol van tekst, geen tekst, liedjes, dikke dansmoves en levensvragen die niet beantwoord zullen worden.

 

"De twintigers brengen een afwisselend programma met korte sketches en liedjes. De keuze voor korte scènes is een goede, want op die manier zit er vaart in de voorstelling. De spanning blijft tot het einde van de anderhalf uur durende voorstelling aanwezig, want je bent steeds benieuwd wat de nieuwe scène brengen gaat en dat is knap. Hun zangstemmen zijn subliem”. (Cabaret.nl ****)

 

SPEL, TEKST EN MUZIEK: SABINE KROL EN CHARLOTTE DE VRIES | EINDREGIE: DAVID MEIJER | DRAMATURGIE: SIETSE REMMERS

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig