info
De Waanzinnige Boomhut (7+)
De Waanzinnige Boomhut (7+)
Meneer Monster
wo 04 mei 2022 | 14:00
| Jeugd
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 17,50
Ze zijn weer terug! Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’, dat de ZAPP Theaterprijs en een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog stommer stuk. Andy en Terry’s boomhut is nu 52 verdiepingen hoog en bevat nog meer fantastische uitvindingen. En dat is maar goed ook, want de twee idioten moeten het grote raadsel van de verdwenen Meneer Grootneus oplossen.

#beroemdboek   #noggroterehoogten   #energiekactietheater   #cartoonesk

 

Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen. De idioten belanden in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk en een honderd jaar durende Ninja-slakkenreis. “Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.” (Theaterkrant over ‘13 Verdiepingen’)

 

MENEER MONSTER is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie.

 

SCRIPT: RICHARD TULLOCH, NAAR HET BOEK VAN ANDY GRIFFITHS EN TERRY DENTON | SCENOGRAFIE: MORGANA MACHADO MARQUES EN DYMPH BOSS | SPEL: CHRIS KOOPMAN, OLAF VAN DE VEN EN CHRISTIAAN BLOEM | GELUIDSONTWERP: STIJN HOES | TECHNIEK: MARCO KOPPERS | BEELD: STUDIO MATUSIAK | COPRODUCTIE VAN MENEER MONSTER & CDP THEATRE PRODUCERS

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 
 
De Volkskrant
de Volkskrant over De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen: Het trio acteert met zo’n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt. Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks adhd-symptomen.
Theaterkrant
Theaterkrant over De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen: In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig