info
Saskia Temmink, Thom Hoffman e.a.
Saskia Temmink, Thom Hoffman e.a.
Vleugels (met Storioni Trio)
wo 23 mrt 2022 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 28,50
Topacteurs Saskia Temmink en Thom Hoffman vertellen het verhaal van het opmerkelijkste liefdespaar uit de geschiedenis van de klassieke muziek: Clara en Robert Schumann. Haar zwaarbevochten huwelijk met hem was liefdevol en turbulent. Ook de intrigerende vriendschap met de jonge Johannes Brahms komt aan bod. Een luisterrijke samensmelting van tekst, spel en muziek van het excellente Storioni Trio.

#topacteurs   #klassiekemuziek   #liefdesverhaal   

 

Clara trouwde in 1840 met componist Robert Schumann, die piano studeerde bij haar vader, de bekende pedagoog Friedrich Wieck. Al op haar negende trad Clara op en vanaf haar dertiende maakte ze lange concertreizen. Ze was een geweldig pianiste, een verdienstelijk componiste en een absolute ster in het muziekleven van die tijd. Haar zwaarbevochten huwelijk met Robert was liefdevol en turbulent. Ook de intrigerende vriendschap met de nog jonge Johannes Brahms komt aan bod in deze luisterrijke samensmelting van tekst, spel en muziek.

 

SPEL: SASKIA TEMMINK EN THOM HOFFMAN | PIANO: BART VAN DE ROER | VIOOL: WOUTER VOSSEN | CELLO: MARC VOSSEN

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig