info
Wouter de Jong
Wouter de Jong
Mindgym on tour
vr 21 jan 2022 | 20:15
| College
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 23,50
Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in je hoofd. Want hersenkwabben zijn net als je buikspieren te trainen. Wouter de Jong transformeert het theater tot sportschool voor de geest en vertelt hoe je met mindgym je mentale conditie op kan krikken. Hoe zorg je voor meer veerkracht? Hoe train je je aandachtsspier? Hoe overwin je stressvolle momenten? En hoe geniet je meer van de mooie momenten?

#mentaleworkout   #sportschoolvoordegeest    #proteïneshakevoorjehersenen   #theatercollege

 

Wouter de Jong is bestsellerauteur van boeken als ‘Mindgym, sportschool voor je geest’ en ‘Mindgym Work-outs’. In ‘Mindgym on tour’ combineert hij wetenschappelijke inzichten met interactieve oefeningen en technieken om stressvolle en moeilijke gebeurtenissen in je leven te verlichten en meer te kunnen genieten van de mooie momenten.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig