info
Pheifer & Blom
Pheifer & Blom
En, en
wo 06 apr 2022 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 23,50
Een ideale avond met vertrouwde gezichten in een nieuwe vorm en stijl! Voor iedereen die houdt van Fleabag, Plien en Bianca, Waardenberg en de Jong, Toren C. en Nanette Gadsby is Pheifer & Blom een must see!

#nieuwduo   #vertrouwdegezichten   #nieuwestijl   #topactrices   #pijnlijkherkenbaar   

 

Anniek Pheifer en Jacqueline Blom zijn al jaren bekende gezichten op televisie én op de planken en twee van de grappigste actrices van ons land. Voor het eerst brengen zij nu een fysieke, muzikale en absurde duovoorstelling, boordevol brutale inzichten op het dagelijkse leven, waarin niets en niemand wordt ontzien. Ze geven kleine antwoorden op grote vragen en grote antwoorden op kleine vragen in een pijnlijk herkenbare collage van menselijk onvermogen, zelfspot en rake observaties. Met gelaagde personages trekken ze verwacht gedrag van vrouwen uit zijn verband: grof en behagend, hard en zacht. We zijn het allemaal of willen het allemaal zijn. En en..

 

REGIE: CORIEN VAN DER ZWAAG | SCRIPT: CORIEN VAN DER ZWAAR, ANNIEK PHEIFER EN JACQUELINE BLOM | COMPOSITIE: FLORENTIJN BODDENDIJK EN REMCO DE JONG EN AMIR VAHIDI | DECOR- EN VIDEO ONTWERP: CATHARINA SCHOLTEN | KOSTUUMONTWERP: STUDIO ELZINGA

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig