info
Ruud Hermans
Ruud Hermans
Back In Town
za 13 nov 2021 | 20:15
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 22,50
Velen zullen Ruud Hermans nog kennen van zijn vertrouwde radiostem bij ‘Het Theater Van Het Sentiment’ en ‘Country Time’. Of van de hit ‘Somewhere Between’ die hij scoorde met zijn band Tumbleweeds in 1975. Op het podium van The Voice Senior werd Ruud Hermans herontdekt. In ‘Back In Town’ vertolkt Ruud, naast zijn eigen songs, een aantal country-klassiekers, omlijst met anekdotes uit de tijd van toen.

#mannetjevanderadio    #TheVoiceSenior   #nieuweglans    #CountryTime    #SomewhereBetween    

 

Van The Tumbleweeds tot The Voice Senior! Tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van The Voice Senior liet zanger Ruud direct een verpletterende indruk achter, en dit blijft hij ook doen bij de volgende shows. In 'Back In Town' zal Ruud samen met zijn band, naast zijn eigen songs, een aantal americana/country klassiekers ten gehore brengen. De songs zullen worden omlijst met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country iconen uit Amerika interviewde.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig