info
René van Meurs
René van Meurs
2636 - try out
do 31 mrt 2022 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 23,00
Je zal aan de vooravond staan van een nieuwe storm! Met je levenservaring en je goeie gedrag. Wat als je daar niet klaar voor bent en gewoon nog wil dollen? Moet ook kunnen, toch? Laat René maar een avond vertellen. Zijn 'eerlijke' verhalen en hilarische anekdotes zitten bomvol steengoede grappen.

#humor   #hilarischeanekdotes   #steengoedegrappen 

 

Schipluiden is een bijzonder dorp; alles leeft, bruist, sputtert tegen en beweegt. Je krijgt de wind van voren als iets niet zint, maar windje mee als ze in je geloven. En tegelijkertijd kan het ook een hele fijne windstille plek zijn. Een luwte. Waar je even kunt pauzeren en je op kunt laden voor de volgende storm. René zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten altijd bomvol steengoede grappen.René is kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig. 'Hij maakt theater als troost in optima forma', zoals Trouw over zijn vorige voorstelling schreef. In zijn vijfde programma zet hij deze lijn onverminderd voort. Dit belooft weer een mooie avond theater, of zoals ze in Schipluiden zeggen: Heemaal goud joh!

 

REGIE: LAURENS KRISPIJN DE BOER | TECHNIEK: PR-WORKS (RAMON RIJSDIJK)

 

Foto: Anne van Zantwijk

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Trouw
Naast kwetsbaar en persoonlijk is Hunkert ook erg grappig. (…) Het is theater als troost in optima forma.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig