info
Veldhuis & Kemper
Veldhuis & Kemper
Hou dat vast - try out
do 07 okt 2021 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 25,00
“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt.” Deze filosofie vormt de basis voor de nieuwe Veldhuis & Kemper. De mannen staan al twintig jaar samen op het podium. Je zou dus zeggen dat ze elkaar inmiddels goed kennen. Maar is dat wel zo? Daar zul je achterkomen in hun grappig confronterende ’Hou dat vast’.

#lekkerfelbekvechten   #ikwoudatikjouwas   #vijfsterrenAD   #confronterendgrappig

 

Was je er bij tijdens hun vorige programma ‘Geloof ons nou maar’ in Het Speelhuis? Niet alleen in Helmond was deze avond een groot succes, ook in de rest van het land trok het duo met deze voorstelling volle zalen en ontvingen ze lovende recensies. “Het stel voelt nog immer moeiteloos de tijdgeest aan”, schreef Algemeen Dagblad *****.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 

 
 
Algemeen Dagblad
Over Geloof ons nou maar: "Prettige, soms confronterende herkenbaarheid, altijd ingebed in humor. (…) Het stel voelt nog immer moeiteloos de tijdgeest aan. (…) Dat de cabaretiers meer dan ooit zichzelf zijn, maakt deze voorstelling tot een van hun beste van de afgelopen vijftien jaar."
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig