info
Exit North
Exit North
za 10 okt 2020 | 20:45
| Muziek
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 35,00
Ambient en kinetisch, rock en meditatief: het komt allemaal voorbij bij Exit North, de nieuwe band van Steve Jansen (medeoprichter Japan). Exit North is veel meer dan muziek van vier multi-instrumentalisten. Wie houdt van het experimentele, instrumentale solowerk van Jansen, maar ook van zijn meer song georiënteerde werk, zorg dat je bij dit unieke en vooralsnog enige concert in Europa aanwezig bent.

(Scroll down for English)

 

#exlusieveEuropeseshow   #vanambientttotkinetisch   #vanrocktotmeditatief

 

Steve Jansen – broer van David Sylvian – kreeg al eerder hulp van Feiner op zijn soloalbum ‘Slope’ uit 2007. Ze bleken een muzikale klik te hebben wat resulteerde in een nauwe samenwerking in de jaren die volgden. Ulf Jansson werkte met Feiner aan diverse projecten en zo werd het zaadje gepland voor een nieuwe band. Charles Storm – een Zweedse producer, engineer en multi-instrumentalist – werd later gerekruteerd en Exit North was daarmee een feit.

 

Wie houdt van het experimentele, veelal instrumentale solowerk van Jansen, maar ook zij die zweren bij het meer song georiënteerde werk van Japan, Rain Tree Crow en Nine Horses, zullen de muziek op ‘Book Of Romance And Dust’, het debuutalbum van Exit North, weten te waarderen. Het is een echt bandalbum geworden; het is veel meer dan de muziek van vier geweldige muzikanten.

 

De diepe stem van Feiner zit vol emotie en sluit naadloos aan bij de fantastische, rijke muziek van de band. Van ambient tot kinetisch en van rock tot meditatief: het komt allemaal voorbij bij Exit North.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig