info
Stormkamer - De Salon
Stormkamer - De Salon
waan of werkelijkheid
di 31 mrt 2020 | 20:30
| Toneel
  Het Speelhuis | Pleinzaal
Normaal
EUR 12,50
Hanna geeft vorm aan de thematiek van psychiatrie in de stad

Deze voorstelling maakt deel uit van de Speelhuis-serie PERSPECTIEF.

Over Stormkamer:

Een stormkamer is een ontmoeting buiten het rode pluche op het snijvlak van theater en maatschappij. Met een fascinatie voor frictie en voorliefde voor wrijving brengt regisseur Hanna van Mourik Broekman verschillende opvattingen samen in één arena. Vier muren, verschillende waarheden, één dialoog: dat is een stormkamer.

De Salon:

De Salon biedt een podium aan bijzondere stadsgenoten en lokale verhalen. In een talkshowsetting gaan Hanna en een gastcurator in dialoog met inspirerende gasten en het publiek. Live muziek, performances en kunst omlijsten de gesprekken in het ongedwongen decor van een café.

Waan of werkelijkheid? Centraal in deze Salon staat de psychiatrie. Hoe gaan we om met afwijkend gedrag? Wanneer noemen we iemand een filosoof en wanneer psychiatrisch patiënt? En waarom houden we zo van normaal? Met experts en ervaringsdeskundigen uit de psychiatrie verkennen we de scheidslijn tussen waan en werkelijkheid. Programma Volgt binnenkort.

 

Stormkamer De Ontmoeting met de waanzin

Een theatraal verhaal van een psychiatrisch patiënt.

(19 mei 2020 aanvang 20.15 uur )

 

Uit de pers: ‘Hanna van Mourik Broekman slaagt uitstekend in haar opzet om mensen door middel van theatrale constructies met elkaar in gesprek te brengen over actuele problematiek.’  Leeuwarder Courant

CREDITS: CONCEPT & REGIE: HANNA VAN MOURIK BROEKMAN SPEL: RAOUL COPIER EN JANTIEN FICK STADSDRAMATURG: KIM ZONNEVELD DECOR: ANDRÉ JOOSTEN EN PETER VANDEMEULEBROECKE TECHNIEK: ROLAND VAN MEEL GELUID: PETER VANDEMEULEBROECKE COPRODUCTIE: HET SPEELHUIS HELMOND

 
di 19 mei 2020 | 20:15     | Theaterzaal  
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
Seizoen 2019/2020

we gaan weer spelen!

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig