info
Kasper van der Laan
Kasper van der Laan
1 Kilo
vr 15 mei 2020 | 20:15
| Cabaret
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 17,50

De publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival  2018 neemt je mee op route door zijn wereld en schijnt er net even ander lichtje op!  Kasper heeft een origineel gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn innemende persoonlijkheid en unieke manier van vertellen. Zijn blik op de wereld is uniek, zijn observaties doordacht en zijn hersenspinsels origineel.

 

Over Kasper

In 2015 werd Kasper lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler ontwikkelde hij zich¿als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief. Kasper heeft in 2018 veel opgetreden met de¿Finalistentour¿van het Leids Cabaret Festival, in de Cabarestareffte en in Toomler.

 

De Volkskrant heeft Kasper uitgeroepen tot het Comedytalent van 2019!

 

”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” –¿De Volkskrant

 

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om de voorstelling te verplaatsen. Bezoekers die in het bezit zijn van tickets ontvangen na 5 juni persoonlijk een e-mail.

 

 
 
Trouw
"Van der Laan maakt ook goed ­gebruik van zijn fysiek. Regelmatig zet hij zijn benen in een spreidstand en buigt dan zijn bovenlichaam opzij. Dergelijke poses maken hem boeiend om naar te kijken. Ze vormen een grappig contrast met zijn droge vertelstijl."
De Volkskrant
"Cabaretier Kasper van der Laan is de b?zonderste debutant van het jaar"
het Parool
"Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show."
De Telegraaf
"Sommige mensen horen gewoon op een podium thuis en Kasper van der Laan is zo iemand. Deze cabaretier, met zijn rossige krullen, dito baardje, zijn wat lijzige lijf en een fris Overijssels accent, is gewoon ontzettend grappig."
Algemeen Dagblad
"Kasper van der Laan is een natuurtalent"
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig