info
Guido Weijers
Guido Weijers
Masterclass Geluk (laatste kaarten!)
za 28 mei 2022 | 20:15
| College
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 25,00
Deze keer geen cabaret, maar een vrolijk theatercollege over geluk. Zoals Freek Vonk spreekt over dieren, of André Kuipers vertelt over de ruimte, zo krijgt u van Guido een college over ‘geluk’. Vergeet alle zelfhulpboeken. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie. In één masterclass weet u alles wat nodig is voor een (nog) gelukkiger leven.

#eyeopener   #humor   #vrolijkalternatiefvoordureonzin

 

In 2000 won Guido de publieksprijs op Nederlands grootste cabaretfestival ‘Cameretten’. Daarna toerde hij met 6 reguliere theatervoorstellingen door het land. Weijers produceerde en speelde tussen 2006 en 2018 negen keer ‘De Oudejaarsconference’. Zijn shows waren bij zowel de publieke omroep als op commerciële zenders te zien.

 

Daarnaast deed hij voor deze show zelfstudie, volgde masterclasses over ‘geluk‘ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk.

 

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig