info
Bram van der Vlugt e.a.
Bram van der Vlugt e.a.
Enkele reis
do 06 feb 2020 | 20:15
| Toneel
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 27,50
Intrigerende thrillerkomedie met drie topacteurs

 Liefhebbers van Britse detectives en Nederlandse toneelcoryfeeën: opgelet. U wordt op uw wenken bediend door de thrillerkomedie ‘Enkele Reis’, met een door de wol geverfde cast met Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort. Het intrigerende stuk over het in-eigen-hand-houden-van-je-leven is geschreven door Lex Passchier, bekend van tv-series als ‘Moordvrouw’, ‘De 12 van Oldenheim’ en zijn eigen Thrillertheater. Een thrillerschrijfster en haar zus op leeftijd willen koste wat het kost aftakeling en een mogelijke opname in een tehuis voorkomen. Ze betrekken een sinistere heer bij hun plannen en zetten een reeks vreemde gebeurtenissen in gang, waarbij niets is wat het lijkt en iedereen een dubbele agenda blijkt te hebben. Zoals het goede detectives, thrillers en komedies betaamt, leidt dit tot het spannend einde met een verrassende ontknoping.

 

TEKST: LEX PASSCHIER | REGIE: BRUUN KUIJT | MET: BRAM VAN DER VLUGT, TRUDY LABIJ, WIETEKE VAN DORT EN FLORENCE VOS WEEDA

 

Online inleiding

U ontvangt voorafgaand aan de voorstelling per e-mail een online inleiding die is geschreven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste van de Volkskrant.

 

 
 
Trouw
"De komedie is ook méér dan lichtvoetige slapstick, met verwijzingen naar de discussie rond voltooid leven, en - breder - hoe gaan we met onze ouderen om?"
Theaterkrant
"Wat nu volgt, is een spannende, snelle en verrassende opeenvolging van gebeurtenissen, waarin feit en fictie, werkelijkheid en theater, zelfs theater-in-theater samengaan."
 
Seizoen 2019/2020

we gaan weer spelen!

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig