info
Conny Janssen Danst
BROOS
vr 15 feb 2019 | 20:15
| Dans
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 26,00
“IN HAAR WERK HERKENNEN WE ONSZELF, EN ONZE WIL OM CONTACT TE MAKEN, HOE ONBEHOLPEN SOMS OOK. HAAR DANSTAAL BRENGT WERELDEN BIJ ELKAAR.” BURGEMEESTER AHMED ABOUTALEB OVER CONNY JANSSEN (GERIDDERD IN DE ORDE VAN ORANJE-NASSAU, 2012)

Haar choreografieën zijn even vitaal en krachtig als troostrijk en emotioneel. Conny Janssen, geboren, getogen en gelauwerd in Rotterdam, gaat in BROOS op zoek naar de breekbaarheid van het leven. Van de bedachtzame ouderdom tot het jeugdig begin. Met een grote, avontuurlijke cast van 13 dansers zet ze ‘het hier & nu’ tegenover ‘het daar & toen’. Hoe we zijn en weer verdwijnen, hoe we verwerven en weer verliezen. Een mozaïek in dans, live begeleid door Maartje Teusink. Deze muzikale alchemist bespeelt alles, van gitaar, slagwerk en contrabas tot piano, klarinet en bouzouki. En dan zingt ze ook nog.

 

Online inleiding

door Annette Embrechts, dans- en theaterjournalist van De Volkskrant

 

Theaterdiner

Bij deze voorstelling bestaat de mogelijkheid om vooraf te dineren in onze karakteristieke Pastoriekamer. Dit diner start om 17.45 uur, kost € 39,- p.p (prijs is incl. bier/wijn/fris) en is apart te reserveren wanneer u het bestelproces voor deze voorstelling start.

 

 

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig