v-tickets

 

Hoe werkt het V-TICKET?

Wat leuk dat je naar één van onze livestream voorstellingen gaat! En dat op de bank vanuit jouw eigen huiskamer. Zorg dat je je computer, laptop, tablet of telefoon bij de hand hebt. Wij wensen je een hele fijne voorstelling!

Hoe woon je een livestream voorstelling bij?

  • Koop eenvoudig een V-ticket online. Je ontvangt na jouw bestelling, net als bij een E-Ticket, een e-mail met het V-Ticket. Let op: We gebruiken hiervoor het e-mail adres dat je tijdens het bestellen ingeeft. Het is mogelijk dat de e-mail in de ongewenste e-mail folder belandt.
  • De livestream staat 15 minuten voor aanvang van de voorstelling klaar. Zet je computer, laptop, tablet of telefoon op tijd klaar. Tip: Test vooraf of de link werkt.
  • Open het V-ticket (PDF) en klik op het V-Ticket logo.
  • Je wordt doorgestuurd naar de controlepagina van Ovatic. Hier worden jouw bestelgegevens geverifieerd.
  • Na verificatie verschijnt een startknop om de stream te starten en live te genieten van de voorstelling in Het Speelhuis.

Let op: Je kunt maar op 1 browser tegelijk zijn ingelogd en de livestream bekijken.

Casten, kan dat ook?

Wij zorgen ervoor dat je op jouw computer, laptop, tablet of telefoon de stream kunt bekijken. Wil je de voorstelling casten naar de TV? Dan moet je dit zelf regelen en is het jouw eigen verantwoordelijkheid. Dit kan via Chromecast (Google Home-app), via Airplay of Apple tv van IOS. Of sluit met een HDMI-kabel jouw laptop aan op de TV.

Met hoeveel mensen kan je naar een livestream voorstelling kijken?

Met 1 V-ticket kun je eenmalig op 1 apparaat een livestream voorstelling bekijken. Het is een huiskamer- ticket waarmee jij met je partner, kinderen en/of medebewoners mag kijken. Het is verboden om in een groter georganiseerd verband te kijken. Houd hierbij uiteraard wel rekening met de coronamaatregelen en houd voldoende afstand!

Je hebt de livestream voorstelling gemist. Kun je toch nog kijken?

Nee, een streaming voorstelling is live en wordt niet opgenomen. Er vindt geen restitutie plaats indien je geen gebruik maakt van jouw V-TICKET.

De voorstelling is al begonnen. Kan ik toch nog kijken?

Alleen als je vooraf een kaartje hebt gekocht (tot het moment van aanvang), kun je op ieder moment live invallen. Je kunt niet terugkijken.

Hoe weet je of jouw internetverbinding de livestream aan kan?

Wij maken gebruik van Adaptive Delivery: dit betekent dat de videoplayer, net als bij Netflix, de kwaliteit van de stream bepaalt op basis van wat jouw internetverbinding en device op dat moment aan kan. Indien je geen snelle internetverbinding hebt, krijg je automatisch een lagere kwaliteit te zien. Het resetten van de modem en/of router wil nog weleens helpen om de verbinding te resetten en zodoende een betere connectie tot stand te brengen. (En dus betere kwaliteit stream). Zorg ervoor dat je op Wifi zit, 4G kan wel eens slechtere kwaliteit geven.

Als de verbinding weg valt tijdens het kijken, kan je dan opnieuw inloggen?

De code is eenmalig te gebruiken op 1 apparaat. Als de verbinding weg valt, dan kun je de code na ca. 60 seconden weer opnieuw gebruiken. Ook op een ander apparaat. Let op: Kijken op een tweede apparaat werkt alleen als er geen kijksessie meer is op het eerste apparaat. Zorg voor een stabiele verbinding!

De livestream start niet. Wat moet ik doen?

Als de livestream niet start, vind je op bijvoorbeeld de website van Ticketmaster tips om het probleem te verhelpen.

Copyright 
Alle rechten voorbehouden. Koper van een V-TICKET is niet toegestaan een enkel deel van de livestream-voorstelling te reproduceren, verspreiden of uit te zenden in welke vorm en door welk middel dan ook, of opgeslagen worden in een database of terugzoek systeem.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig