bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Het Speelhuis streamt

Het Speelhuis streamt

Beleef Het Speelhuis thuis

Wat leuk dat je naar één van onze livestream voorstellingen gaat! En dat vanaf de bank in jouw eigen huiskamer. Zorg dat je je computer, laptop, tablet of telefoon bij de hand hebt. Wij wensen je een hele fijne voorstelling!

 

Hoe werkt het V-ticket?

Als de verbinding wegvalt tijdens het kijken, kan ik dan opnieuw inloggen?

De code is eenmalig te gebruiken op 1 apparaat. Als de verbinding wegvalt, kun je de code na ca. 60 seconden opnieuw gebruiken. Ook op een ander apparaat. Let op: kijken op een tweede apparaat werkt alleen als er geen kijksessie meer is op het eerste apparaat! Zorg voor een stabiele verbinding. 

Casten, kan dat ook?

Ook casten is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat je de stream op jouw computer, laptop, tablet of telefoon kunt bekijken. Wil je de voorstelling casten naar je tv? Dan moet je dit zelf regelen en is het jouw eigen verantwoordelijkheid. Het kan via Chromecast (Google Home-app), via Airplay of Apple tv van IOS. Of sluit met een HDMI-kabel jouw laptop aan op je tv.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Als koper van een V-ticket ben je niet toegestaan een enkel deel van de livestream-voorstelling te reproduceren, verspreiden of uit te zenden in welke vorm en door welk middel dan ook. Ook het opslaan in een database of terugzoeksysteem is verboden.

De livestream start niet. Wat moet ik doen?

Als de livestream niet start, vind je op bijvoorbeeld de website van Ticketmaster tips om het probleem te verhelpen.

De voorstelling is al begonnen. Kan ik toch nog kijken?

Alleen als je vooraf een kaartje hebt gekocht (tot het moment van aanvang), kun je op ieder moment live invallen. Je kunt niet terugkijken.

Hoe woon ik een livestream voorstelling bij?

  • Koop eenvoudig een V-ticket online. Je ontvangt na jouw bestelling, net als bij een E-Ticket, een e-mail met het V-Ticket. Let op: We gebruiken hiervoor het e-mailadres dat je tijdens het bestellen ingeeft. Het is mogelijk dat de e-mail in de ongewenste e-mail folder belandt.
  • De livestream staat 15 minuten voor aanvang van de voorstelling klaar. Zet je computer, laptop, tablet of telefoon op tijd klaar. Tip: test vooraf of de link werkt.
  • Open het V-ticket (PDF) en klik op het V-Ticket logo.
  •  Je wordt doorgestuurd naar de controlepagina van Ovatic. Hier worden jouw bestelgegevens geverifieerd.
  • Na verificatie verschijnt een startknop om de stream te starten. Vanaf nu geniet je live van de voorstelling in Het Speelhuis.
    Let op: Je kunt maar op 1 browser tegelijk zijn ingelogd en de livestream bekijken.

Ik heb de livestream voorstelling gemist. Kan ik toch nog kijken?

Nee, een streaming voorstelling is live en wordt niet opgenomen. Je krijgt geen geld terug als je geen gebruikmaakt van jouw V-ticket.

Met hoeveel mensen kan ik naar een livestream voorstelling kijken?

Met 1 V-ticket kun je eenmalig op 1 apparaat een livestream voorstelling bekijken. Het is een huiskamerticket waarmee jij met je partner, kinderen en/of medebewoners mag kijken. Het is verboden om in een groter georganiseerd verband te kijken.