bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Thijs van de Meeberg
Cabaret Theaterzaal - Het Speelhuis

Thijs van de Meeberg

Met de beste bedoelingen

In een groot verlangen naar een samen besluit Thijs zijn verjaardag te vieren en iedereen uit te nodigen. Een briljant idee... toch? Maar zodra zijn jeugdvrienden van het Brabantse platteland tegelijkertijd met zijn cultuurcollega’s uit de Randstad op de stoep staan, stapelen de problemen zich in rap tempo op. Hoe bewaak je de vrede? 

Met een oneindige optimisme, in een stevig tempo, als een ongeleid projectiel en vol met beste bedoelingen probeert Thijs iedereen en vooral zichzelf bij elkaar te houden. 

Disclaimer: Lijkt een ideale schoonzoon, maar is een losgeslagen idioot. 

Met de beste bedoelingen werd landelijk succesvol ontvangen. Trouw gaf ★★★★ en schreef: “Van de Meeberg heeft een sterke podiumpersoonlijkheid. Hij reageert snel en gevat op reacties uit de zaal. Bovenal zit het dramaturgisch goed in elkaar.” En Theaterkrant schreef: “Met zijn aanstekelijke theatergekte laat Van de Meeberg je alle hoeken van zijn bizarre verjaardagsverslag zien.” 

do 12 dec.

20:15

€ 18,50

Locatie

Theaterzaal - Het Speelhuis

Aanvang

20:15

Verwacht einde

Onbekend

“Sterke podiumpersoonlijkheid”

Trouw (★★★★)

“Verfrissende manier om actuele discussies aan te snijden” – de Volkskrant (★★★)

de Volkskrant (★★★)

“Met zijn aanstekelijke theatergekte laat Van de Meeberg de toeschouwer alle hoeken van zijn bizarre verjaardagsverslag zien” – Theaterkrant