bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Jeugdtheater Carrousel
Jeugd Pleinzaal - Het Speelhuis

Jeugdtheater Carrousel

Ik ben jungle (6+)

Hij lijkt de koning te rijk in de weelderige jungle. Grootgebracht tussen de wolven, opgevoed door de warme Baloe en de wijze Baghera voelt hij zich beresterk. Zij leerden hem alle wetten en regels van het oerwoud en namen hem overal mee naartoe. Maar wanneer Shere Khan opnieuw opduikt beseft Mowgli: ik hoor eigenlijk nergens echt bij. Hij voelt zich alleen. 

Steeds groter wordt die nieuwsgierigheid naar waar hij vandaan komt en wie hij is. In de kleurrijke jungle gaat Mowgli op zoek naar zijn ware identiteit. Onderweg trotseert hij spannende, grappige en soms gevaarlijke avonturen. Totdat alles ineens lijkt samen te vallen en het hem totaal duidelijk wordt.  

#familievoorstelling #vanaf6jaar #ikbenjungle #naarhetberoemdebook #maardananders #jeugdtheatercarrousel 

IK BEN JUNGLE (6+) is een eigenwijze bewerking van het oorspronkelijke Jungle Book. Niet die wereldberoemde versie van Walt Disney, maar het aloude verhaal (1894). Een ode aan de prachtige natuur waarin wij mensenkinderen leven. In de Carrousel-stijl die je van ons kent.  

 

Ken je Jeugdtheater Carrousel? Wij zijn een gedreven amateurtheatergezelschap uit Gemert, bestaande uit 12 (te) gekke spelers, en brengen elk jaar een nieuwe familievoorstelling op de planken. Verrassend, anders, visueel en boordevol fantasie – dat is waar we voor staan.  

Tickets en tijden