bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Het Zuidelijk Toneel
Toneel Theaterzaal - Het Speelhuis

Het Zuidelijk Toneel

Reigen Re-erected

Na het succes van Mission Molière en Crashtest Ibsen brengt Het Zuidelijk Toneel Reigen re-Erected (aka Rijgen, dé Oerolhit van 2022). Geïnspireerd door Arthur Schnitzlers’ Reigen, waarin Schnitzler in tien scènes een portret van de seksuele moraal eind 19e eeuw schetst. In deze versie belichten regisseur Sarah Moeremans en schrijver Joachim Robbrecht op humoristische wijze de mysterieuze en kwetsbare hoeken van lust en liefde in onze tijd. 

In een estafette van scènes begeven de spelers zich in een wereld van geborgenheid, lijdende geliefden en genotszoekers. Van tinderdate tot langgehuwd stel, van webcamgirls tot aseksueel, van happy single tot open relatie. Taboes en verboden vormen van liefde worden niet geschuwd en toch ervaar je vooral een liefdevolle komedie met een diepere betekenis.  

 

45 Minuten voor aanvang wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste voor de Volkskrant. Hiervoor kun je kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

vr 30 mei

20:15

€ 24,00

Locatie

Theaterzaal - Het Speelhuis

Aanvang

20:15

Verwacht einde

Onbekend