bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Duda Paiva Company
Jeugd Theaterzaal - Het Speelhuis

Duda Paiva Company

ROODKAPJE in AMAZONIA 6+

‘AMAZONIA – Het Betoverde Woud’ is het spannende vervolg op de familievoorstelling ‘Kinderen van het Verdwenen Woud’ van Duda Paiva Company.

Broer en zus, Barnabe en Yara, reizen door het Amazone-regenwoud om hun vermiste ouders te vinden en magische wezens uit de Braziliaanse folklore tegen te komen. Geleid door een ondeugende Saci-Pererê, een mythische eenbenige man, ontmoeten ze de gracieuze Iara, de zoetwatermeermin (die toevallig dezelfde naam heeft als onze heldin Yara) en de wijze Curupira. Samen moeten ze uitdagingen oplossen, een kwaadaardige tovenaar genaamd Cobra-Grande te slim af zijn en hun ouders redden terwijl ze leren over de wereld om hen heen en het belang van samenwerken.

In de jeugdvoorstellingen van Duda Paiva Company komt de wereld die kinderen kennen uit tekenfilms en games tot leven. AMAZONIA is een meeslepende, fantasierijke ervaring voor iedereen van 6 jaar en ouder, met boeiende verhalen, betoverende beelden, Braziliaanse folklore en het belang van een schonere wereld.

zo 9 mrt.

15:00

€ 14,50

Locatie

Theaterzaal - Het Speelhuis

Aanvang

15:00

Verwacht einde

16:00