bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
De Vloer Op
Toneel Theaterzaal - Het Speelhuis

De Vloer Op

Thomas Cammaert, Vincent Croiset, Eva v.d. Gucht e.a.

Iedere avond is uniek! Jarenlang was het televisieprogramma De Vloer Op van omroep HUMAN een hit. Net als toen worden in deze theaterversie actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s in een improvisatieopdracht gegoten door regisseur Peter de Baan. De acteurs werken vervolgens met elkaar de scènes uit, onvoorbereid. De improvisaties zijn vaak uitermate geestig, ontroerend, herkenbaar of confronterend.

Nu mag ook het publiek meedenken met de thema’s voor de improvisaties. Welke zaken zullen straks misschien een rol spelen op het podium? Ook gaat Peter de Baan in op het vak van acteur, waarbij je de kans krijgt vragen te stellen. Wat is acteren? Wat maakt iemand tot een goed acteur? En wat is het verschil tussen acteren en improviseren? 

In wisselende samenstelling: o.a. Fabian Jansen (soms in de rol van regisseur), Hanne Arendzen, Sophie van Winden, Thomas Cammaert, Saskia Temmink, Vincent Croiset, Eva van der Gucht, Britte Lagcher, Margôt Ros, Bodil de la Parra, Justus van Dillen, Sanne den Hartogh, Sander Plukaard, Oda Spelbos, Alex Hendrickx en Marie Louise Stheins.

do 15 mei

20:15

€ 27,50

Locatie

Theaterzaal - Het Speelhuis

Aanvang

20:15

Verwacht einde

Onbekend