Leden van de Spelerij

Precies een jaar na de officiële opening van het nieuwe theater slaat een aantal ambassadeurs de handen ineen om avontuurlijke programmering een extra impuls te geven en de ontwikkeling van nieuw theatertalent te ondersteunen. Zij vinden het net zo belangrijk als wij, dat Het Speelhuis deze inspirerende en stimulerende rol kan vervullen voor de stad én regio. We geloven namelijk met elkaar dat alle vooruitgang voortkomt uit creativiteit, en begint met ‘spielerei’.

Wij danken Rabobank als hoofdpartner en de leden die zich al hebben aangemeld. Ook wensen wij hen heel veel plezier bij de pareltjes van de programmeur, die zij als ambassadeur mede mogelijk maken én zelf gaan meebeleven. De leden zijn ambassadeurs van Het Speelhuis en krijgen een jaararrangement aangeboden waarbij zij hun relaties mogen uitnodigen. Zo treffen cultuurminnende ondernemers elkaar regelmatig in een creatieve setting.

Leden van de Spelerij
ROC Ter AA
Swinkels Family Brewers
Rabobank
Interrec B.V.  
Blankers Handelsonderneming 
RSW. Accountants + Adviseurs 
Bouwcenter Swinkels 
Gemeente Helmond 
Kuijpers Installaties B.V. 
AAE B.V.
‘Verrassende Ontmoetingen Community’
Schildersbedrijf Noud van Bussel
Smits + Prick accountants & belastingadviseurs

Op naar een kleurrijk, prikkelend en fonkelnieuw theaterseizoen!
Wil jij je ook aansluiten bij de Leden van de Spelerij? Ben je benieuwd naar het jaararrangement? Of heb je vragen over dit genootschap? Neem dan contact op met Winny Muller (externe relaties) via w.muller@helmond.nl.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig

Wegens onderhoud is onze website daarom tijdelijk niet beschikbaar.

We komen 1 februari weer in de lucht.

Heb je vragen? De balie is bereikbaar via e-mail: bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl of telefonisch via 0492-587000.