bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis
Leden van de spelerij

Leden van de spelerij

Wat gebeurt er als een aantal ambassadeurs de handen ineenslaat om avontuurlijke programmering een extra impuls te geven en de ontwikkeling van nieuw theatertalent te ondersteunen? Je weet van tevoren niet wat eruit komt, je weet alleen dat het spannend, verrassend en interessant gaat zijn. Onze ambassadeurs vinden het namelijk net zo belangrijk als wij, dat Het Speelhuis haar inspirerende en stimulerende rol kan vervullen voor de stad én regio. We geloven met elkaar dat alle vooruitgang voortkomt uit creativiteit, en begint met ‘spielerei’.
Wij danken Rabobank als hoofdpartner en de leden die zich al hebben aangemeld. Heel veel plezier bij de pareltjes van de programmeur, die jullie als ambassadeur mede mogelijk maken én zelf gaan meebeleven! Als lid en ambassadeur van Het Speelhuis krijg je een jaararrangement aangeboden en mag je je relaties uitnodigen. Zo treffen cultuurminnende ondernemers elkaar regelmatig in een creatieve setting. Bij zijn = meemaken.
 

 

Wil jij je ook aansluiten bij de Leden van de Spelerij? Ben je benieuwd naar het jaararrangement? Of heb je vragen over dit genootschap? Neem contact op met Linda van Gog via Linda.vangog@helmond.nl .