bezoekersbeoordeling 4.6/5
Theater het speelhuis

De website van Het Speelhuis heeft een nieuwe jas

Theaterspeelhuis.nl is vernieuwd! Vanaf vandaag lees, scroll, klik en bestel je op een iets andere manier dan je gewend bent, want de kersverse website waarop je dit nu leest is zojuist gelanceerd.

Opnieuw geordend
Praktische informatie over je bezoek, inspirerende weetjes over ons programma, zakelijk aanbod voor bedrijven en organisaties, maar ook alle vormen van hulp & contact zijn onder handen genomen. We hebben de aanpassingen gebaseerd op de feedback die we bij onze bezoekers hebben opgehaald en hopen je hiermee nog beter van dienst te zijn.

Toegankelijkheid
Veel opmerkingen in ons bezoekersonderzoek hadden te maken met toegankelijkheid van de website. Zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom hebben we in de vernieuwde website een aantal knoppen ingebouwd die je zelf kunt bedienen. Via het poppetje in de rechter zijde van je beeldscherm klik je door naar het toegankelijkheidsmenu, waar je zaken als contrast, lettergrootte en hoeveelheid prikkels eigenhandig naar je eigen voorkeuren aanpast. Ook vind je rechts boven de menubalk een wereldbol, waarmee je een groot deel van de websiteteksten in allerlei andere talen tot je beschikking hebt. 

Alle informatie en actieknoppen met betrekking tot service zijn gebundeld onder een knop.

Snuffel eens rond en laat ons weten wat je van de nieuwe site vindt. Heb je vragen, opmerkingen of complimenten? Neem dan contact met ons op via bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl.