KINDERTHEATERFESTIVAL

Een fantasierijke, spannende, grappige en kleurrijke voorstelling! Een lekker glaasje limonade, een kleurtafel én een leuke goodiebag als je naar huis gaat. Dat is ons KinderTheaterFestival dit jaar. Kleiner van opzet, maar net zo’n groot plezier! Zien we je in de herfstvakantie?

Vette tip!
Op het programma staan een paar must-see voorstellingen die je je leven niet meer zult vergeten. Voorstellingen waarvan we vinden dat iedereen ze zou moeten zien. We hebben het over de gratis te bezoeken voorstelling Kees Case (4+) en het avontuurlijke verhaal van Het Astronautje (4+).

Kees Case (4+) zondag 24 oktober
Na de avondwandeling is Kees in zijn hok gaan liggen. Zoals altijd heeft hij nog even geblaft. De volgende morgen is het hok leeg. Kees is spoorloos verdwenen! Zijn baasje, de hoofdinspecteur van de politie, weet wat hem te doen staat. Zijn team moet deze zaak onder de loep nemen, want er zit een luchtje aan...
Naar de voorstelling!

Het Astronautje (4+) woensdag 27 oktober
'Het Astronautje' (4+) verovert de harten van alle jongens en meisjes die wel eens een ruimtereis zouden willen maken. Want hoe word je astronaut? Moet je weten waar de planeten staan, en goed kunnen sporten? Wie weet dat beter dan André Kuipers... Zijn belevenissen en ervaringen als astronaut vormden de inspiratiebron voor deze voorstelling, waarin kinderen op speelse wijze kennismaken met de ruimtevaart.
Naar de voorstelling!

Voor de allerkleinsten
We sluiten de week af met leuks voor de allerkleinste theaterfanaten. Op zondagochtend is het tijd voor poppenkast! Kleinschalig theater voor jonge kinderen, met als motto: zien spelen doet spelen. Kom gezellig na je ontbijt naar Het Speelhuis om te spelen met de poppen (v.a. 10.00u), te genieten van lekkere kabouterlimonade en je uiteraard helemaal onder te dompelen in het verhaal! Deze keer met Alda Loeffen.
Naar de voorstelling!

Meer programma?
Ook dit seizoen hebben we ons uiterste best gedaan een superleuk programma samen te stellen voor iedereen van 2 tot 12 jaar. Van knettergek tot liever-dan-lief, voor dromers en voor doeners, stoere voorstellingen en grappige activiteiten. Klik hier voor alle voorstellingen van seizoen 21/22.

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig