Leden van de Spelerij

Precies een jaar na de officiële opening van het nieuwe theater slaat een aantal ambassadeurs de handen ineen om avontuurlijke programmering een extra impuls te geven en de ontwikkeling van nieuw theatertalent te ondersteunen. Zij vinden het net zo belangrijk als wij, dat Het Speelhuis deze inspirerende en stimulerende rol kan vervullen voor de stad én regio. We geloven namelijk met elkaar dat alle vooruitgang voortkomt uit creativiteit, en begint met ‘spielerei’.

Wij danken Rabobank Helmond als hoofdpartner en de eerste leden die zich al hebben aangemeld, waaronder De Gemeente Helmond, Bavaria en ROC ter Aa. Ook wensen wij hen heel veel plezier bij de pareltjes van de programmeur, die zij als ambassadeur mede mogelijk maken én zelf gaan meebeleven. De leden zijn ambassadeurs van Het Speelhuis en krijgen een jaararrangement aangeboden waarbij zij hun relaties mogen uitnodigen. Zo treffen cultuurminnende ondernemers elkaar regelmatig in een creatieve setting.

Op naar een kleurrijk, prikkelend en fonkelnieuw theaterseizoen!
Wilt u zich ook aansluiten bij de Leden van de Spelerij? Bent u benieuwd naar het jaararrangement? Of heeft u vragen over dit genootschap? Neem dan contact op met Winny Muller (externe relaties) via w.muller@helmond.nl

mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig