info
Helmondse Oudejaarsconference 2022
Helmondse Oudejaarsconference 2022
Joop Vos en het Helmonds Muziek Corps
vr 30 dec 2022 | 20:30
| Lokaal
  Het Speelhuis | Theaterzaal
Normaal
EUR 19,50
Traditiegetrouw luiden we het jaar uit met de Helmondse oudejaarsconference: hét jaaroverzicht van 2022! Wat er allemaal gebeurd is afgelopen jaar in Helmond en ver daarbuiten, wordt door onze eigen Helmondse cabaretier Joop Vos belicht op vrijdagavond 30 december in Theater Het Speelhuis. Nadat Joop in eerdere versies al succesvol samenwerkte met andere cabaretiers, gaat er voor de editie van 2022 een unieke samenwerking plaatsvinden. De voorstelling van 2022 wordt namelijk een coproductie met het Helmonds Muziek Corps!

2022 wordt doorgezaagd: wat waren de hoogtepunten, wat de dieptepunten? Wat waren opvallende zaken en wie vielen er door de mand? Wat is er wel gebeurd en wat had eigenlijk juist niet moeten gebeuren? Kortom: hoe is Helmond dit jaar gevaren?

Deze oudejaarsconference wordt een bijzondere, want het wordt geen voorstelling waarin Joop Vos zelf in woord en lied 2022 uitluidt. Nee, Joop wordt daarin bijgestaan door het voltallige harmonieorkest van Helmonds Muziek Corps. Samen hebben zij een voorstelling ontworpen waarin cabaret en muziek hand in hand gaan.

 

Een coproductie: het Helmonds Muziek Corps ondersteunt niet alleen bij de liedjes van Joop, maar samen spelen zij de hoofdrol in deze sprankelende oudejaarsshow. Dat betekent dat de muzikanten niet alleen musiceren, maar juist een onderdeel zijn van de hele voorstelling.

 

Een wervelende muzikale oudejaarsvoorstelling: een knipoog naar 2022, een glimlach naar afgelopen jaar. Nog even een terugblik en dan met een goed gevoel richting 2023!

 

 

 
 
Er zijn op dit moment geen recensies bekend
 
mijn verlanglijst
Er zijn geen items aanwezig